Voordeelvergelijker

Op echt veel voordeel kan je pas rekenen als je bereid bent om producten e/o diensten met elkaar te vergelijken. Dit lijkt veel moeite, maar soms is het eenvoudiger dan je denkt. In een supermarkt kan je bijvoorbeeld de A-merken laten staan en gaan voor de meer voordelige huismerken. Elektronische apparatuur is online vaak voordeliger dan in een fysieke winkel en dan kan je ook nog op zoek gaan naar de meest voordelige webshop. En zo zijn er wel meer voorbeelden te beschrijven waaruit blijkt dat het eenvoudig kan zijn om de laagste prijs te pakken. Toch zit er wel een kanttekening aan en dat heeft dan weer alles te maken met de service. Ga je voor de 10 euro korting op een wasmachine die alleen wordt afgeleverd of ga je liever voor de aanbieder die hem ook netjes voor je installeert en de oude voor je meeneemt? En naast de klantenservice is de garantie ook niet helemaal onbelangrijk en de manier hoe je daar gebruik van kan maken.

Veel mensen vinden dat vergelijken maar niks en eigenlijk begrijpen we dat ook wel. Mede om die reden hebben we op voordeeltop.nl een aantal handige vergelijk tools geplaatst waarmee je makkelijk je voordeel kan behalen zonder op kwaliteit hoeft in te leveren. Onderstaande staan nu op onze website en spoedig kan je er zelfs meer verwachten.

Mobiel abonnement vergelijken

Mobiele providers zijn er redelijk wat in aantal en de prijzen kunnen behoorlijk verschillen en dan vooral als je een nieuw abonnement wil met een smartphone erbij. Middels de vergelijk tool kan je je gewenste toestel selecteren en daarnaast is het mogelijk je wensen aan te geven. Je zal vanzelf de goedkoopste providers zien die voldoen aan jouw ingestelde voorkeuren.

>> Naar mobiele abonnementen vergelijken

Sim only vergelijken

Bij een Sim only abonnement gaat het om niks meer dan data (al dan niet 4G), belminuten en sms-jes en dat is natuurlijk vele malen voordeliger dan een nieuw toestel op afkoop erbij. Toch zijn de prijzen tussen de verschillende mobiele providers groter dan je zou verwachten. Middels de vergelijk tool vind je eenvoudig de goedkoopste.

>> Naar Sim only vergelijken

Internetproviders vergelijken

Vrijwel ieder huishouden neemt z'n vaste telefonie, tv en internet en bij één internetprovider af en dat is vaak voordeliger dan te gaan voor verschillende providers. Toch zijn de "alles in één" abonnementen qua prijs en inhoud behoorlijk verschillend van elkaar. Het loont dus de moeite om ze met elkaar te vergelijken. Middels de vergelijker kan je trouwens ook instellen dat je alleen op zoek bent naar een tv + internet of tv + bellen of alleen internet aanbieder.

>> Naar de internetproviders vergelijk tool

Energieleveranciers vergelijken

De maandelijkse kosten voor gas en stroom worden alleen maar duurder en niet ieder huishouden kan zelfvoorzienend worden in z'n energie behoefte. Toch zijn de prijzen tussen de verschillende leveranciers best de moeite waard om met elkaar te vergelijken. Het is zelfs zo dat een gemiddeld huishouden door te vergelijken rond de 350 euro per jaar kan besparen.

>> Naar energieleveranciers vergelijken

Loterijen vergelijken

Veel huishoudens doen elke maand weer opnieuw mee aan een loterij middels een abonnement. Geld besparen is dan mogelijk door dit stop te zetten, maar ja.. kans maken op de jackpot is ook wel erg leuk toch? Toch raden wij je aan om eens de loterijen met elkaar te vergelijken, de kans is groot dat je niet deelneemt aan de geen met de hoogste win kans. Er zijn namelijk populaire loterijen die rond de 50% van de inleg aan goede doelen geven.

>> Naar de loterijen vergelijker

Datingsites vergelijken

In Nederland zijn er best veel singles en het is zeker niet vreemd als je bent ingeschreven bij een datingsite. En als dit je plan is, dan is het weer handig om dating websites met elkaar te vergelijken en dan met name op functies en klantwaardering.

>> Naar de datingsites vergelijk tool

Vakantie zoeken

Niet echt een vergelijk tool, maar wel een schitterende manier om je gewenste (voordelige) vakantie te vinden. Je start met Google Maps en geeft desgewenst enkele voorkeuren aan. Je zal vanzelf de mooiste locaties kunnen vinden en gelijk bekijken via de Street View. De kaart is trouwens ook ideaal om op zoek te gaan naar een goedkoop hotel overal ter wereld, enz.

>> Naar de vakantie zoeker