Datingsites vergelijken

Online daten is inmiddels allang maatschappelijk geaccepteerd en dat is ook niet vreemd met bijna 2,7 miljoen singles in Nederland. Zelfs stellen gebruiken (al dan niet samen) datingsites, maar dan vaak meer voor een spannende erotische date. Maar als je op zoek bent naar een goede website om een date te kunnen regelen, dan is het aanbod wel heel erg groot. Welke zijn er nou echt betrouwbaar, dus zonder fake profielen en waarbij je persoonlijke gegevens 100% veilig zijn? Via onderstaande vergelijk tool kan je de beste Nederlandse datingsites met elkaar vergelijken. Het is hierbij handig om gebruik te maken van de instel mogelijkheden. Dit start met het instellen van je voorkeuren en intenties, daarnaast kan je de gewenste extra opties selecteren zoals "dating app beschikbaar". Je zal vanzelf de beste datingsites bovenaan in het overzicht te zien krijgen met de evt. lopende acties. Kijk zeker ook even goed naar de beoordeling, want niet alleen de prijs is belangrijk toch?

Dating tips

Wat je doel van het inschrijven bij een datingsite ook is (relatie, een spanende date, ...), het start met het inschrijven bij een goede datingwebsite. Het doel is dan natuurlijk om in contact te komen met een persoon die je aanspreekt en dat zal altijd in eerste instantie online gaan. Ben je hier niet ervaren in, dan is het slim om eens de belangrijkste dating tips te lezen. Laten we starten met je eigen profiel. Je kan wel op verschillende profielen reageren, maar bedenk dan ook dat je geen reactie zal krijgen als de "tegenpartij" niet eerst jouw profiel heeft bekeken. Hier aandacht aan besteden is dan ook erg belangrijk, zie het als een soort cv. Het start met een goede foto van je zelf, waarbij de foto ook echt een beeld geeft van hoe je er uit ziet. Je kan wel met filters e.d. een mooier beeld schetsen, maar wees gewoon eerlijk hoe je er echt uitziet. Vervolgens is een goede omschrijving belangrijk. Interesses invoeren is wel makkelijk, maar een eerlijk persoonsbeeld is vaak toch wat lastiger. Natuurlijk ga je niet omschrijven dat je erg ongeduldig kan zijn en slecht tegen een borrel kan, alhoewel eerlijkheid hierin best aantrekkelijk kan worden bevonden. Schets geen mooier beeld dan de realiteit, wees creatief en probeer onderscheidend te zijn. Je zal zien dat door een goed eigen profiel je veel eerder reacties terug zal krijgen. Wees ook niet onzeker als je na 10 verschillende personen een bericht te hebben gestuurd, je slechts 1 berichtje terug krijgt. Online verzoekjes afwijzen is gewoon erg makkelijk en het zegt niet alleen wat over jou. Bij de meeste datingsites kan je trouwens aan de hand van je profiel matches krijgen en daarmee wordt het online contact leggen vaak wat makkelijker.

De eerste date

En dan is het eindelijk zover... na veelvuldig online contact maak je een afspraak voor de eerste date. Spannend en hopelijk ook wel heel erg leuk! Immers... je kent elkaar al een heel klein beetje via het online contact. Ook hierbij is het erg aan te raden om te proberen gewoon je zelf te zijn. Wees eerlijk over jezelf en besef dat het voor de ander ook erg spannend kan zijn. Humor is dan altijd een goed middel om het ijs wat te breken, je zal er dan vanzelf achter komen of je qua humor op het zelfde niveau zit. Wees niet teleurgesteld als het in het begin wat stroef verloopt, of misschien wel de gedurende de hele date. Niet iedereen is een datingexpert, geef gewoon aan dat je je ongemakkelijk / onzeker voelt en dat het niet aan de ander ligt. Probeer ook altijd respectvol te zijn, ook al zie je de ander helemaal niet zitten. Er zijn voldoende singles die graag een date afspraak willen maken.