Sim only vergelijken

Het is natuurlijk aantrekkelijk om een mobiel abonnement af te sluiten waarbij de nieuwste smartphone van bijvoorbeeld iPhone of Samsung inbegrepen zit. Echter je zal zien dat de toestelkosten behoorlijk kunnen oplopen en ook gezien wordt als kopen op afbetaling (tegen 0% rente). De totale kosten komen dan al snel rond de 50 euro of meer per maand te liggen. Wat dat betreft is het veel voordeliger om te kiezen voor een Sim only abonnement. Het enige waar je dan wel goed rekening mee moet houden is dat je zelf al beschikt over een smartphone of deze aanschaft. Gelukkig is het aanbod van goede (nieuwe) toestellen groot en erg divers en voor relatief lage bedragen te kopen. En dan is een sim only abonnement van nog geen 10 euro per maand wel heel erg lekker toch?

Sim only abonnementen

Bovenstaande vergelijk tool is erg gebruiksvriendelijk en naar wens in te stellen. Je kiest desgewenst een provider e/o een netwerk en vervolgens ga je naar je verbruik. Hoeveel MB, belminuten en sms-jes heb je nodig? Schat het desnoods laag in, want kosteloos je Sim only abonnement bijstellen is altijd mogelijk. Vul vervolgens in of je een 4G voorkeur hebt en de gewenste abonnementsduur. Vaak is hoe langer.. des te meer voordeel je kan meepakken. Naast een nieuw abonnement kan je middels de vergelijk tool ook kiezen voor het verlengen van je huidige abonnement.

Het afsluiten is eenvoudig

Een Sim only abonnement gevonden die je wel aanspreekt? Het afsluiten is erg eenvoudig… het start door te klikken op "bekijken", waarna je de website te zien krijgt met het complete aanbod. Hier kan je overzichtelijk zien waarvoor je hebt gekozen en dit alsnog aanpassen is prima mogelijk. Tevens is kiezen voor nummerbehoud mogelijk, maar lees dan wel goed wat de "nieuwe" provider van je nodig heeft om dit te kunnen regelen.

En dan is het alleen maar een kwestie van je gegevens in vullen en de bestelprocedure te volgen. In de bestelprocedure is o.a. een ID verificatie inbegrepen en een bankrekening verificatie (iDeal transactie van €0,01). Dit zijn de mobiele providers wettelijk verplicht. Een inkomsten- en lastentoets is bij een Sim only niet van toepassing, aangezien er geen smartphone die je koopt op afbetaling bij in zit.