Voordelig adverteren

Op voordeeltop.nl bieden we de mogelijkheid om op te adverteren middels een tekstlink op het overzicht van voordelige webshops, mits de link past in een bestaande categorie. De minimale adverteer duur is 12 maanden en de prijs zal je vast aangenaam verbazen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Vermeld zeker even je website url, gewenste link titel en categorie, als je contact met ons opneemt.

Naast bovenstaande adverteer optie is het ook mogelijk om een artikel aan te leveren die in het teken staat van "voordeel / besparen", waarbij je een "in content link" kan verwerken. Google is gek op dat soort backlinks, dus dit is wellicht een goede mogelijkheid. Nieuwe artikels komen eerst in de vorm van een inleiding op de index, waardoor Google het volledige artikel snel zal oppikken. Daarnaast blijft de korte inleiding tekst + link naar het artikel altijd op de artikels pagina staan. En vanzelfsprekend blijft het volledige artikel gewoon online zolang voordeeltop.nl blijft bestaan.

Ter info: Voordeeltop.nl is een website met voornamelijk affiliate links op dewebshops pagina die een "no follow" tag hebben meegekregen. Adverteer links zullen (indien gewenst) deze tag niet krijgen en zijn dus "do follow". Mede hierom is adverteren op voordeeltop met name interessant voor SEO doeleinden (en minder voor directe traffic). Eventueel is het mogelijk om in overleg te gaan voor een link ruil. Op deze manier kost "adverteren" je niks op een linkje plaatsen na. Naast voordeeltop heeft Ozey Webdesign vele andere websites in z'n beheer, dus zelfs een grootschalige ruil / abc ruil is mogelijk.