Vakantie zoeken

Op vakantie gaan is toch iets wat wij als Nederlanders graag doen en logisch ook. Natuurlijk zijn er enorm veel reisaanbieders en daarom kan het nogal lastig zijn om de meest voordelige vakantie te vinden die helemaal naar jou wensen voldoet. Of misschien wil je wel alleen een hotel boeken in New York voor een zakelijke reis? Onderstaande vakantie tool is dan wel een heel makkelijk te gebruiken middel en zal altijd de meest voordelige aanbiedingen laten zien van verschillende aanbieders. Hoe de tool te gebruiken..? Je ziet groot in beeld de kaart van Europa en net zoals Google Maps kan je de kaart bewegen, in of uitzoomen en zelfs "street view" gebruiken. Met name het laatste is leuk om een indruk te krijgen van de streek. Bovenaan de kaart kan je ook zoeken naar een gewenst land, plaats of accommodatie. Onder "meer opties" vindt je meer instel opties zoals de gewenste accommodatietype, verzorging en vervoer.

Ga er eens op uit

De vakantie tool is zeker niet alleen voor verre vakanties te gebruiken. Misschien is het wel eens leuk om een leuk hotel te boeken voor een weekendje bij je in de buurt. De kaart heeft de mogelijkheid om je eigen locatie in te stellen (rechts onderin "uw locatie"). Vaak zal je even toestemming moeten geven dat Google je locatie mag gebruiken en daarna zie je je eigen woonwijk groot in beeld. Zoom uit en je zal gelijk de hotels e.a. accommodaties in je eigen buurt te zien krijgen. Verder uitzoomen en je zal zeker verrast worden met vele blauwe "markers" die allemaal staan voor een accommodatie. Zo is het mogelijk iets te vinden waarbij je niet uren hoeft te reizen en toch een echt vakantie gevoel kan beleven. En ook hier geld weer... je zal automatisch de meest voordelige aanbiedingen te zien krijgen. Dus vele websites met elkaar vergelijken is helemaal niet meer nodig.

Als je een beetje geoefend hebt met de vakantie kaart, dan is de kans groot dat je dit wel een prettige manier van zoeken gaat vinden. Het maakt dus helemaal niks uit waar ter wereld je wil zoeken, of het nou dicht bij huis is of helemaal aan de andere kant van de wereld. Hoe dan ook, ga er eens op uit en geniet van de welverdiende vakantie, stedentrip, wellnessverblijf, enz.

Voordelige vakanties

Zoals gezegd krijg je via de vakantie zoeken tool de meest voordelige aanbiedingen te zien. Dit komt omdat de tool wordt aangeboden door Daisycon i.c.m. Google Maps. Bij Daisycon zijn enorm veel reisorganisaties, hotel vergelijk websites, e.d. aangesloten. Hierdoor zijn concurrerende prijzen mogelijk. Toch is het altijd verstandig om altijd goed te kijken naar het geen wat aangeboden wordt. Heb je een vliegvakantie naar de zon gevonden, dan bereik je de website van de betreffende aanbieder door te klikken op "bekijk bij...". Hier vindt je alle benodigde informatie van de reis, verblijf, verzorging, enz. Kijk altijd goed of bijvoorbeeld de transfer inbegrepen is, of je in het vliegtuig meer mag meenemen dan handbagage alleen en hoe duur kost een retour voor je 15 kg zware koffer als ruimbagage? Natuurlijk zijn de meeste aanbieders transparant in de totale en eventueel bijkomende kosten, maar het is altijd slim om hier goed naar te kijken.