Mobiel abonnement vergelijken

Veel voordeel valt er te behalen als je besluit om eens van mobiel abonnement te veranderen. Dit is natuurlijk pas mogelijk op het moment dat je huidige contract bijna afloopt. Onderstaande mobiel abonnement vergelijken tool is de geen waarbij de beste deals worden getoond waarbij er een smartphone naar wens bij zit (tegen betaling). Wil je helemaal besparen, bekijk dan onze "sim only vergelijken" pagina. Wil je dus gaan voor een abonnement waarbij het toestel inbegrepen is, dan is onderstaande tool de geen die je kan gebruiken. Let er wel op dat er niet voor niks "geld lenen kost geld" bij staat. Je kan de kosten voor het toestel namelijk zien als een afbetaling (als een lening), hierbij is er zelfs sprake van een BKR registratie. Echter er is geen sprake van rente betaling. Of liever gezegd… je koopt op afbetaling tegen 0% rente.

Mobiele providers vergelijken aan de hand van je wensen

Heb je een voorkeur voor een bepaalde smartphone? Misschien wel de nieuwste iPhone.. deze nieuw kopen is wel heel erg duur en daarom kan je de bovenstaande tool ook instellen naar je eigen smaak. Verschillende mobiele providers worden met elkaar vergeleken aan de hand van je wensen en zodoende kan je mooi het meest voordelige aanbod meepakken. Naast de toestel keuze kan je verder gaan personaliseren, door bijvoorbeeld in te stellen hoeveel mb's en belminuten je wenst, of je 4G belangrijk vindt of juist niet, enz. Naast nieuwe abonnementen kan je ook middels de tool je huidige abonnement verlengen en zodoende wellicht extra voordeel meepakken.

Afsluiten is eenvoudig

Het afsluiten van een mobiel abonnement is erg eenvoudig. Middels de vergelijk tool kan je naar de betreffende aanbieder gaan. Hier krijg je een duidelijk en overzichtelijke pagina te zien met de gekozen smartphone en het abonnement. De kosten worden gespecificeerd aan de hand van het toestelkrediet en de daadwerkelijke abonnement kosten (mb's en belminuten). Het zal zodoende gelijk duidelijk worden dat de toestelkosten vaak wel duur zijn vergeleken met het abonnement, maar veelal is dit voor en maximale duur van 24 maanden. Bekijk alles eens goed en na een weloverwogen keuze gemaakt te hebben is het alleen een kwestie van je persoonlijke gegevens invullen. Vervolgens zal de provider om een ID verificatie vragen en vervolgens een bankrekening verificatie (iDeal transactie van 1 cent). Indien het toestel meer dan €250,- kost volgt er nog een inkomsten- en lastentoets. Middels simpele vragen wordt er bepaald of het verantwoord is om de 2 jaar durende lasten te dragen. Alles bij elkaar lijkt veel en complex, maar je zal zien dat het eenvoudig te doorlopen is en het geeft ook wel weer een prettig gevoel als alles goed geregeld is toch?